ΥΛΙΚΑ
10 πιπεριές διάφορα χρωματα
300 γραμ. φέτα, τρίμμενη
50 γραμ. κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα, τριμμενη
2 λίστες ντομάτες ψιλοκομμένες
2 κ.σ.στραγγιστο γιαούρτι
1 κ.γ.ριγανη
αλάτι, πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε καλά τις πιπεριες, αφαιρούμε το κοτσάνι,τις κοβουμε
στη μέση βγάζουμε τα σπορια,
τις αλατίζουμε και τις τοποθετούμε σε σχάρα.Σ'ενα μπολ,
ρίχνουμε τα τυρια, τις λίστες ντομάτες,το γιαούρτι,τη ρίγανη και το πιπερι ανακατεύουμε καλά και μ' ένα κουτάλι,τοποθετούμε το μείγμα στις πιπεριές.
Ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο, στις αντιστάσεις,στο
200"C για 30 με 35 λεπτά περίπου έως ότου μαλακώσουν οι πιπεριες
και ροδισει η γεμιση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου