ΥΛΙΚΑ
400γρ. ρύζι αρμπόριο
4-5 φλ.τσ. κολοκύθα κίτρινη, σε κύβους
2 πορτοκάλια μέρλιν, καθαρισμένα
2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
50 γρ. βούτυρο φρέσκο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1½ λίτρο ζωμό κοτόπουλου (σπιτικό ή από κύβο)
1/3 φλ.τσ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε την κολοκύθα και τη σοτάρετε για μερικά λεπτά. Κατόπιν, ρίχνετε και το ρύζι
και το ανακατεύετε μέχρι να γυαλίσει. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου