1 ώριμη μπανάνα
2 αυγά
¼ της κούπας καστανή ζάχαρη
¼ της κούπας σπορέλαιο
¼ της κούπας γάλα
1 κ.γλυκου βανίλια
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ½ κ.γλυκου baking
1 κ.γλυκου κανέλα
Λίγο αλάτι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
2 μήλα κομμένα σε κομματάκια
1,5 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
1 κ.γλυκου κανέλα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε σε ένα μπολ την μπανάνα και την λιώνουμε με ένα πιρούνι, ρίχνουμε τα αυγά, την ζάχαρη, το λάδι και το γάλα. Ανακατεύουμε
Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά, το αλεύρι, το baking,
την κανέλα και το αλάτι
Ανακατεύουμε τα κομματάκια μήλου με την ζάχαρη και την κανέλα
Βάζουμε τον χυλό σε μια φόρμα και από πάνω καλύπτουμε με τα κομματάκια μήλου
Ψήνουμε στους 170ο για μια ώρα!
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου