Ξανθά μπράουνι κανέλας γεμάτα πρωτεΐνη ( υγιεινή διατροφή )

         ΥΛΙΚΑ 
2 αυγά
1/4 φλ.τσ. βούτυρο κάσιους
1/4 φλ.τσαγιου γάλα 
1/3 φλ.τσ. λιωμένο βούτυρο, 
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 φλ.τσ. αλεύρι ρεβιθιού
1/2 φλ.τσ. ζάχαρη καρύδας
1 κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κουτ.γλυκού αλάτι
λίγα μπισκότα κανέλας
        Για το topping
1 κουτ.σούπας ζάχαρη καρύδας
3/4 κουτ.γλυκού κανέλα
          ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Προθερμάνετε το φούρνο στους
180 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι 8 x 8 ιντσών. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, το βούτυρο κάσιους, το γάλα, το βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας μαζί. Ανακατεύουμε 
με αλεύρι ρεβιθιού, ζάχαρη καρύδας, μπέικιν πάουντερ 
και αλάτι. Διπλώνουμε μέσα θρυμματισμένα μπισκότα κανέλας.
Ρίξτε το μείγμα σας στο ταψί. Ψήνουμε για περίπου ένα τέταρτο μέχρι να βγει καθαρή μια οδοντογλυφίδα που βάζουμε στο κέντρο. Πασπαλίστε με περισσότερη κανέλα ζάχαρη αν θέλετε και απολαύστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου