2 αυγά
1/4 φλ.τσ. βούτυρο κάσιους
1/4 φλ.τσαγιου γάλα
1/3 φλ.τσ. λιωμένο βούτυρο,
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 φλ.τσ. αλεύρι ρεβιθιού
1/2 φλ.τσ. ζάχαρη καρύδας
1 κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κουτ.γλυκού αλάτι
λίγα μπισκότα κανέλας
Για το topping
1 κουτ.σούπας ζάχαρη καρύδας
3/4 κουτ.γλυκού κανέλα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Προθερμάνετε το φούρνο στους
180 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι 8 x 8 ιντσών. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, το βούτυρο κάσιους, το γάλα, το βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας μαζί. Ανακατεύουμε
με αλεύρι ρεβιθιού, ζάχαρη καρύδας, μπέικιν πάουντερ
και αλάτι. Διπλώνουμε μέσα θρυμματισμένα μπισκότα κανέλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου