Μερίδες: για 4 μπριός
4 μπριός ατομικά
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
250 γρ. σπανάκι (έτοιμο, καθαρισμένο, σε αεροστεγή συσκευσία στα σούπερ μάρκετ)
1-2 κουτ. σούπας μάραθος ή άνηθος, ψιλοκομμένος
120 γρ. φέτα θρυμματισμένη
αλάτι, πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
σοτάρουμε σε λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά τα κρεμμύδια για 1 λεπτό, ρίχνουμε το σπανάκι και τον μάραθο ή τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαραθούν τα υλικά και να σωθούν τα υγρά.
Ανοίγουμε τα μπριός στη μέση, μοιράζουμε το μείγμα και προσθέτουμε τη φέτα.
Κλείνουμε τα μπριός και τα τυλίγουμε για να τα μεταφέρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου