Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά
Μετρια βαθμός δυσκολίας
ΥΛΙΚΑ
Βράζεις τα λιγκουίνι ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
Ρίχνεις το βούτυρο στο τηγάνι και σοτάρεις τα μανιτάρια ανακατεύοντας με την ξύλινη κουτάλα μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα
Προσθέτεις το σκόρδο, το φασκόμηλο και το πιπέρι και συνεχίζεις το σοτάρισμα για
2 λεπτά ακόμη
Κρατάς μια κουτάλα νερό από τα ζυμαρικά και τα σουρώνεις
Βάζεις τα λιγκουίνι και πάλι στην κατσαρόλα και προσθέτεις τα μανιτάρια, τον χυμό λεμονιού, την παρμεζάνα και όσο νερό χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα
Ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα και σερβίρεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου