400 γρ φέτα
300γρ γραβιερα
300 γρ κασερι
5 αυγα
60 γρ.βούτυρο
1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
5 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
αλάτι, πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετετο γάλα πάνω στη φωτιά να βράδυ σε μέτρια θερμοκρασία.
Μόλις πάρει βράση κατεβάζετε και ρίχνετε το σιμιγδάλι.
Ξαναβάζετεστη φωτιά κι ανακατεύετε μέχρι να πήξει.
Ρίχνετεκαι το βούτυρο.
Χτυπάτετα αυγά και τα τριμμένα τυριά και τα ρίχνετε στο μίγμα, αφού αφήσετε λίγο να κρυώσει.
Αλατοπιπερώνετεμε , αφού δοκιμάσετε γιατί τα τυριά είναι ήδη αλμυρά.
Ψήνετεστους 190 βαθμους
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου