½ κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
2 καρότα τριμμένα
1 ξινόμηλο τριμμένο στον τρίφτη
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 λεμόνι (ο χυμός του)
1 κ.σουπας ξύδι
2 κ.σουπας ελαιόλαδο
πιπέρι, αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ χτυπάμε με σύρμα το γιαούρτι το λεμόνι, το ξύδι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το λάχανο, το καρότο και το ξινόμηλο. Ανακατεύουμε καλά, να πάει η σως παντού. Σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου