Πρασοπιτα

          ΥΛΙΚΑ

2-3 μεγάλα πράσα
4 αυγά
1 κουτί γάλα εβαπορέ
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
500 γρ. τυρί φέτα
1 φλυτζάνι σιμιγδάλι
δυοσμο
Αλάτι, πιπερι
           ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Πλένουμε καλά τα πράσα και τα κόβουμε ροδέλες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα πράσα μέχρι να μαλακώσουν.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά, προσθέτουμε το εβαπορέ, το γιαούρτι και θρυμματίζουμε με τα χέρια μας την φέτα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μπόλικο δυόσμο. 
Στο τέλος προσθέτουμε τα πράσα και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός. Αν δεν είναι αρκετά πηχτός προσθέτουμε κι άλλο σιμιγδάλι.
Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180° για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει και να γίνει μια ωραία κρούστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου