ΥΛΙΚΑ
6 κολοκυθάκια
150 γρ. στήθος κοτόπουλου
2 μπουκετάκια μπρόκολο
2 κρεμμυδάκια
2 κ. σ. βούτυρο
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
2 κ. σ. κρέμα γάλακτος
αλάτι- πιπέρι
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C. Πλένετε τα κολοκυθάκια, τα κόβετε στην μέση και κατά μήκος.
Με ένα κουτάλι, βγάζετε το μεγαλύτερο μέρος από το κολοκυθάκι μέχρι να μείνει με ένα κέλυφος πάχους περίπου ½ - 1 cm. και το κρατάτε. Ρίχνετε 1 κουταλιά της σούπας από το λιωμένο βούτυρο σε κάθε κολοκυθάκι, αλατοπιπερώνετε και τα βάζετε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά. Ενώ τα κολοκυθάκια ψήνονται, βράζετε το κοτόπουλο και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Βράζετε το μπρόκολο και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κοτόπουλο, το μπρόκολο,το εσωτερικό από το κολοκυθάκι, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, την κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι.
Μόλις ψηθούν τα κολοκυθάκια,τα βγάζετε, προσθέτετε τη γέμιση κοτόπουλου και μπρόκολου και ραντίζετε με το τριμμένο τυρί και ψήνετε για επιπλέον 10-15 λεπτά ή μέχρι να λιώσει και να ροδίσει το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου