για 6-8 μερίδες
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 φακελάκι ζελέ με γεύση της αρεσκείας σας
3/4 κούπας ζάχαρη
ξύσμα λεμονιού
χυμό από μισό λεμόνι
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 φακελάκι ζελέ με γεύση της αρεσκείας σας
3/4 κούπας ζάχαρη
ξύσμα λεμονιού
χυμό από μισό λεμόνι
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
αλεσμένα στο μούλτι
αμύδαλα φιλέ καβουρδισμένα
αμύδαλα φιλέ καβουρδισμένα
Ετοιμάζουμε τα μπισκότα.
Διαλύουμε το φάκελο με το ζελέ σε 1 κούπα ζεστό νερό και το αφήνουμε να κρυώσει.
Βάζουμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Στη συνέχεια,το αδειάζουμε στο μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μέχρι να γίνει κρέμα.
Στη συνέχεια,το αδειάζουμε στο μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μέχρι να γίνει κρέμα.
Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη και το ζελέ.
Προσθέτουμε χυμό και ξύσμα λεμονιού.
Στρώνουμε σε όμορφα ποτήρια εναλλάξ μπισκότα,κρέμα και αμύγδαλα.
Φυλάσσουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
Διακοσμούμε όπως μας
αρέσει και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου