ΥΛΙΚΑ
250γρ ρύζι μπασμάτι
2 ντομάτες
1 αγγούρι
1 κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ξερό
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
250 γρ καβουρόψιχα
40 γρ κάπαρι
Άνηθο, μαιντανό
Αλάτι, πιπερι, λάδι
1 κ.σ. μουστάρδα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Αφαιρούμε τα σπόρια από το αγγούρι και το ψιλοκόβουμε σε κυβάκια.
Αφαιρούμε τα σπόρια από την ντομάτα και την ψιλοκόβουμε.
Κόβουμε ροδέλες την καβουρόψιχα
Ψιλοκόβουμε την λιαστή ντομάτα.
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα φρέσκα και τα ξερά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου