500 γρ.Ταλιατέλες φρέσκες ψυγείου ( ή Linguine, ή Fettuccine )
100 γρ Πεκορίνο τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο
Φύλλα φρέσκου δυόσμου
Ελαιόλαδο
2 χούφτες φυστίκια
1 λεμόνι στυμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε νερό με αρκετό αλάτι σε μια κατσαρόλα και όταν κοχλάζει ρίχνετε τα μακαρόνια σύμφωνα με την ώρα που αναγράφεται στο πακέτο, ρίχνοντας και ελάχιστο ελαιόλαδο.
Οι Φρέσκιες ταλιατέλες χρειάζονται 2 λεπτά.
Σε ένα μπλέντερ ανακατεύετε όλα τα υλικά και τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία, ρίχνοντας νερό από τα ζυμαρικά σας 3 κουταλιές της σούπας -αλλά και με το μάτι μπορείτε να καταλάβετε-.
Ανακατεύετε και ρίχνετε κατευθείαν από την κατσαρόλα τα μακαρόνια σας ανακατεύοντας συνέχεια όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω.
Σερβίρετε με Πεκορίνο τυρί και φύλλα δυόσμου για διακόσμηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου