ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
Λίγο θρουμπι
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές πορτοκαλί
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
Αλάτι, πιπερι
2 κ.γλυκου κορν φλάουερ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε λάδι και τριγαρίζουμε το κρέας λίγο λίγο καλά από όλες τις μεριές το βγάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη μετά παίρναν λίγο τις πιπεριές και τις βγάζουμε και αυτές στην άκρη προσθέτουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο να τσιγαριστεί
Ξανα βάζουμε το κρέας σβήνουμε με το κρασί αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε νερό να το σκεπάζει και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας μετά προσθέτουμε τις πιπεριές αλάτι πιπέρι το θρουμπι και αφήνουμε να 5 λεπτά να μαλακώσουν οι πιπεριές και να μείνει με λίγο ζουμάκι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου