1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 750 ml παγωμένο
50 ml μπράντι ή κονιάκ ή βότκα ή τζιν
250 ml φυσικό χυμό πορτοκαλιού παγωμένο
10 κεράσια χωρίς τα κουκούτσια
2 κόκκινα μήλα κομμένα σε μικρά κυβάκια
2 ροδάκινα κομμένα σε μικρά κυβάκια
1 πορτοκάλι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
2 ξυλάκια κανέλας
6 γαρύφαλλα ολόκληρα
μερικά φυλλαράκια δυόσμο
παγάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το παγωμένο κρασί στην κανάτα μαζί με το μπράντι ανακατεύουμε και αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού παγωμένο μαζί με τα φρέσκα φρούτα ψιλοκομμένα , τα ξυλάκια κανέλας και τα γαρύφαλλα και ανακατεύουμε.
Υπολογίζουμε το κρασί με το μπράντι και τα φρούτα να φτάσουν πάνω από την μέση τη κανάτας.
Αφήνουμε την κανάτα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Όταν πρόκειται να σερβίρουμε προσθέτουμε στην κανάτα παγάκια και φρέσκα φύλλα δυόσμου.
Σερβίρουμε σε ποτήρια του κρασιού με φέτες πορτοκαλιού και φυλλαράκια δυόσμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου