ΥΛΙΚΑ
Για Φόρμα 30χ20 εκ.
700 γρ λάχανο
900 γρ βρασμένες πατάτες
1 καρότο
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδου
2 μέτρια αυγά
1 κ.σ αλεύρι Γ.Ο.Χ
2 κ.γλ. αλάτι
Λίγο πιπέρι
Ελαιόλαδο
300 γρ. τυρί μοτσαρέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε ένα λάχανο και το ψιλλοκόβουμε
Πολτοποιούμε πολύ καλά τις βρασμένες πατάτες.
Ενσωματώνουμε το λάχανο μέσα στο μπολ με τις πολτοποιημένες πατάτες.
Σε έναν ρεντέ τρίβουμε το καρότο και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ
Προσθέτουμε 1 σκελίδα σκόρδου μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Ρίχνουμε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και 1 κτσ αλεύρι Γ.Ο.Χ.
Προσθέτουμε και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ενσωματωθούν μεταξύ τους.
Λαδώνουμε μια φόρμα 30-20 εκ. και ρίχνουμε όλο το μείγμα.
Με μια μεμβράνη πατάμε καλά για να γίνει ομοιόμορφο παντού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 35-40 λεπτά στους 180 c.
Προσθέτουμε το τυρί μοτσαρέλα και ψήνουμε για ακόμη 10 λεπτά στους 180 c.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου