1 κιλό συκωτάκια κότας
1 ματσάκι άνηθο, 1 ματσάκι μαιντανό
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό κρεμμύδι
2 κουταλιές γεμάτες αλεύρι
χυμό από 1 η 2 λεμόνια
2 αυγά
νερό
1 φλτσαγιου ρύζι καρολίνα
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κύβο κότας
1 ματσάκι άνηθο, 1 ματσάκι μαιντανό
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό κρεμμύδι
2 κουταλιές γεμάτες αλεύρι
χυμό από 1 η 2 λεμόνια
2 αυγά
νερό
1 φλτσαγιου ρύζι καρολίνα
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κύβο κότας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βράζουμε για 5 λεπτά τα συκωτάκια και τα ψιλοκόβουμε μόλις κρυώσουν, δεν πετάμε το ζουμί που βράσανε.
Τσιγαρίζουμε στο λάδι μας τα κρεμμυδάκια, μετά μαζί τα συκωτάκια, προσθέτουμε τον άνηθο και τον μαιντανό και γεμίζουμε με το ζουμί από τα συκωτάκια και λίγο νερό την κατσαρόλα εως την μέση, αλάτι, πιπέρι, τον κύβο.
βράζουμε για 45 λεπτά
Προσθέτουμε και το ρύζι και βράζουμε για άλλα 15 λεπτά, δένουμε με το αλεύρι που έχουμε αραιώσει και σουρώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου