1/2 ψιλοκομμένο μαρούλι
1/2 σε κύβους αβοκάντο
1/2 πορτοκάλι
1 φλ. του καφέ γκοτζι μπερις
1 φλ. του καφέ ψιλοκομμένα καρύδια
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
3 κ. σούπας ελαιόλαδα
λίγο μπαλσαμικο
λίγη κρέμα μπαλσαμικο
1 κ.γλυκού μελι
χυμό από το 1/2 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στην αρχή ψιλοκόβουμε το μαρούλι, κόβουμε το αβοκάντο σε κύβους, ψιλοκόβουμε το πορτοκάλι και τα βάζουμε όλα μαζί σε μία σαλατιέρα. Προσθέτουμε τα γκότζι μπέρι και τα καρύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.
Φτιάχνουμε το dressing ανακατεύοντας το ελαιόλαδο,
το ξύδι μπαλσάμικο, την κρέμα μπαλσάμικο, το μέλι και τον χυμό πορτοκαλιού. Αφού τα ανακατέψουμε καλά στο μπλέντερ περιχύνουμε με την σώς την σαλάτα μας, ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου