ΥΛΙΚΑ
500gr. βρασμένα μακαρόνια no10
15 φέτες μπέικον
1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κρόκους αυγών
2 κ.γλ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1/3 κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
200 ml. νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε ένα ατντικολλητικό τηγάνι, στο μάτι της κουζίνας και προσθέτουμε το μισό ελαιόλαδο. Αφήνουμε να κάψει το λάδι, ρίχνουμε το μπέηκον και το σωτάρουμε. Πασπαλίζουμε με πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη, και ανακατεύουμε.
Στο μπωλ με το νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά, ρίχνουμε τους δύο κρόκους και ανακατεύουμε.
Οταν το μπέηκον έχει ψηθεί καλά, βάζουμε τα βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι, και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μίγμα με τους κρόκους, συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Βάζουμε τα βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι, ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μίγμα με τους κρόκους στο τηγάνι, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σερβίρεται με ψιλοκομμένο μαιντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου