Κουνουπίδι ογκρατέν με φέτα

Ζεσταίνουμε πρώτα το γάλα. Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα, προσθέτουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το γάλα κι ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά η κρέμα. 
Λιώνουμε την υπόλοιπη φέτα (100 γρ.) με πιρούνι και την ανακατεύουμε μέσα στην κρέμα.
Την απλώνουμε πάνω στο κουνουπίδι και συμπληρώνουμε αν θέλουμε με κόκκινο γλυκό 
ή καυτερό πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου