ΥΛΙΚΑ
5 πατάτες μετρίου μεγέθους κομμένες ροδέλες
3 γλυκοπατάτες κομμένες ροδέλες
2 καρότα κομμένα μπαστουνάκια
2 σκελ. σκόρδο (προαιρετικά)
2 κουυ.σ. βαλσαμικό ξίδι
1 κουτ.σ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι & λεμόνι
2 κουυ.σουπας ελαιόλαδο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Θυμάρι και δενδρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
1 χωριάτικο λουκάνικο (με πράσο ή με πορτοκάλι)
Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 190ο C. Σε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τα κομμένα λαχανικά και τα ανακατεύουμε καλά με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα απλώνουμε και πάνω τους βάζουμε το λουκάνικο κομμένο σε χοντρές ροδέλες.
Ψήνουμε για 35-40’ μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου