500 γρ. ντομάτες ώριμες
2 τεμ. κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους
2 τεμ. μελιτζάνες μεσαίου μεγέθους
1/4 φλ.τσ. ελαιόλαδο
1 τεμ. δοντάκι σκόρδο πολτοποιημένο
1 κουτ.γλ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο ή ξερό
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα λαχανικά και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα κόβουμε σε λεπτές στρογγυλές φέτες πέντε χιλιοστά περίπου.
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό πυρίμαχο ταψί 22 εκ. ή ταρτιέρα στον πάτο και τα τοιχώματα.
Πασπαλίζουμε τα λαχανικά με αλάτι και πιπέρι και παίρνουμε μια φέτα κολοκυθάκι , μια φέτα μελιτζάνα και μια φέτα ντομάτα και αρχίζουμε να χτίζουμε κυκλικά με τα λαχανικά το πυρίμαχο ταψί ή την ταρτιέρα και τέλος γεμίζουμε και το κέντρο με λαχανικά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο πολτοποιημένο, το θυμάρι και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη και περιχύνουμε τα λαχανικά φροντίζοντας να βραχούν όλα καλά.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 50 λεπτά περίπου ή μέχρι να ψηθούν και να μείνουν τα λαχανικά με το λαδάκι τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου