Σάλτσα φέτας

          ΥΛΙΚΑ 
50 γρ. τυρί φέτα, τριμμένη
1/2 φλ.τσ. γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
2 κουτ.σουπας ελαιόλαδο
1 κουτ.σουπας σουσάμι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
Χυμός ενός λεμονιού
1 κουτ.σουπας άνηθο
1 κουτ.σουπας ρίγανη
1 κουτ.σουπας θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
      ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Σε ένα μίξερ, χτυπάμε αρχικά τη φέτα και το γιαούρτι. Πριν αποκτήσει την τελική υφή, προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά, αφήνοντας τα μυρωδικά στο τέλος.
Μόλις αποκτήσει απαλή υφή, σταματάμε να χτυπάμε. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε σε ένα μπολάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου