ομελέτα φούρνου με λουκάνικα και φέτα

Για 1 μερίδα 
      ΥΛΙΚΑ
2-3 αυγά
αλάτι, πιπέρι
1 κουτ.σουπας γάλα
2 λουκάνικα (ό,τι έχουμε) ή άλλο αλλαντικό
1 χούφτα φέτα τριμμένη
Βούτυρο ή λάδι για το άλειμμα του πυρέξ   
   
         ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Σε ένα μπολ, βάζουμε τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα ψιλοκομμένα και τη φέτα και ανακατεύουμε με πιρούνι.
Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε ένα ατομικό πυρέξ.
Αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ. Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου