Πέστο αβοκάντο

        ΥΛΙΚΑ
1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
2 ώριμα αβοκάντο
½ φλ.τσαγιου καρύδια
2 κουτ.σουπας χυμό λεμονιού
3 σκελίδες σκόρδο
½ κουτ.γλυκου αλάτι
½ φλ.τσαγιου ελαιόλαδο
πιπέρι  
     
           ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Αφαιρέστε τα φύλλα βασιλικού από τα κοτσάνια και προσθέστε τα στο μούλτι μαζί με τα αβοκάντο, τα καρύδια, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι και το λάδι.
Χτυπήστε μέχρι να πάρει τη σύσταση που θέλετε και προσθέστε πιπέρι ανάλογα με τη γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου