1 κονσέρβα τόνο
1 μπολ ρεβίθια βρασμένα
1/2 αγγούρι σε κύβους
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλυτζάνι ελιές καλαμάτας, ψιλοκομμένες
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Για το ντρεσινγκ:
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1/4 φλυτζανιού χυμό λεμονιού
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ρίγανη αλάτι, πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε τα απαλά
Χτυπήστε τα υλικά για το ντρέσινγκ, με πηρούνι και απλώστε στη σαλάτα σας όσο θέλετε
Δοκιμάστεκαι προσθέστε αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού (βάλτε και λίγο ξύσμα λεμονιού)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου