ΥΛΙΚΑ
200 γρ. σουσάμι
50 γρ. αμύγδαλο φιλέ
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
300 γρ. μέλι
1/4 κ.γ. αλάτι
100 γρ. κουβερτούρα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε ξεχωριστά τα αμύγδαλα, τα φιστίκια και το σουσάμι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Στο ίδιο σκεύος, ζεσταίνουμε το μέλι σε μέτρια φωτιά και μόλις αρχίζει να αφρίζει βάζουμε τους ξηρούς καρπούς μέσα στο μέλι. Προσθέτουμε αλάτι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Μόλις το μείγμα αρχίζει και πήζει αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε ψιλοκομμένη κουβερτούρα, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει και να γίνει ένα πιο λείο μείγμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου