200 γρ. ψίχα καρυδιού
3 φέτες μαύρο πολύσπορο ψωμί ή 2 παξιμάδια
4 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ξίδι
3-4 ποτήρια ελαιόλαδο
Αλάτι
Προετοιμασία
Μουσκεύουμε το ψωμί και στύβουμε καλά να φύγουν τα παραπανίσια υγρά. Πολτοποιούμε και το σκόρδο και προσθέτουμε στο ψωμί
Θρυμματίζουμε τα καρύδια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Προσθέτουμε και το ψωμί με το σκόρδο, το λάδι, το ξίδι και αλατίζουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου