½ κούπα παντζάρια ψητά ή βρασμένα
½ κούπα Ρεβίθια βρασμένα
4 κουτ. σούπας φουντούκια καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
3-4 κουτ. σούπας ταχίνι
¼ κ.γλ. κύμινο σε σκόνη
3 σκελίδες σκόρδο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κ.σ. νερό (ίσως και περισσότερο, μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή ρευστότητα)
αλάτι, πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Για το χούμους: Βάζετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και πολτοποιείτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου