1 ποτήρι καλαμποκελαιο
1+1/2 ποτήρι ζάχαρη
2 βανιλιες
1 κ.σ.μπεικιν παουντερ
4 αυγά
2 πορτοκάλια (πολτοποιημένα με την φλούδα τους)
περίπου 400 γρ.αλευρι (φαρίνα) θα το δείτε με το μάτι.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμαι το λαδι με τη ζαχαρη να ασπρισουν στο μίξερ.
Προσθέτουμε τα αυγά τα πολτοποιημένα πορτοκαλια,τις βανιλιες,το μπέικον παουντερ και τέλος λίγο λίγο το αλευρι.
Βουτυρωνουμε την του κέικ την αλευρωνουμε την τινάζουμε αδειάζουμε το μειγμα και σε προθερμασμενο φουρνο αερα στους 170 κελσιους μέχρι να ροδισει και να ψηθει.
Περίπου σε μία ωρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου