1/2 κιλό κιμά
4-5 πράσα
2 φλ.τσ. ρεβύδια βρασμένα
σάλτσα ντομάτας
λάδι, αλάτι, πιπερι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τσιγαρίζουμε τον κιμά, μετά βάζουμε και τα πράσα να μαραθούν.
Μόλις μαραθούν βάζουμε την σάλτσα ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι, λίγο νεράκι και κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Όταν δείτε ότι τα πράσα είναι μισοέτοιμα ρίχνουμε και τα ρεβύθια και ψήνουμε λιγάκι ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου