Μπιφτέκια με σιμιγδάλι:

           ΥΛΙΚΑ
1 Κιλο μοσχαρίσιο κιμα
2 αυγα
1 ή 2 κρεμμύδια τριμμένα στο τρίφτη
2 σκ.σκορδο τριμμένα στο τρίφτη
1 φλ.του ελληνικου καφέ ελαιόλαδο 
1 φλ.του ελληνικού καφέ φρέσκο  γαλα
2 κουτ.σ.ξύδι 
5 κουτ.σ.σιμιγδαλι (ψιλό)
αλατι,πιπέρι 
ρίγανη 
ηλιέλαιο όσο χρειάζεται
       ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε καλά. Αφού κάνουμε ένα ομογενές μείγμα, το βάζουμε στο ψυγείο για να ξεκουραστεί για μια ώρα περίπου ή ολόκληρο το βράδυ. Στη συνέχεια, πλάθουμε τα μπιφτεκάκια μας.
Δοκιμάζουμε πάντα σε ένα μικρο τηγάνι τον κιμά και συμπληρώνουμε με ότι λείπει, έτσι ώστε να βγει όπως το θέλουμε στην γεύση. 
Το μάτι του φούρνου πρέπει να είναι σε μέτρια φωτιά και εμείς θα πρέπει να είμαστε πάνω από το τηγάνι, για να μην μας καούν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου