Πράσινη σαλάτα με παντζάρια, ανθότυρο ξηρούς καρπούς

          ΥΛΙΚΑ
300 γρ πρασινη σαλατα
500 γρ παντζάρια βρασμένα σε κύβους 
200 γρ ανθοτυρο σε κομμάτια
100 γρ ή μείξη ξηρών καρπών
αποξηραμένα φρουτα προαιρετικά
1 αχλάδι σε φέτες
         ΣΑΛΤΣΑ
60 γρ ελαιολαδο 
40 γρ ξύδι βαλσαμικο κρέμα
2 κουτ.σ. πορτοκάλι χυμό
1 κουτ.σουπας μελι
1 κουτ.σ. πορτοκάλι ξισμα.
αλάτι, πιπερι
       ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τη πράσινη σαλάτα με τα παντζάρια. Στο μουλτι χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Ρίχνουμε ανθότυρο, ξηρούς καρπούς και το αχλάδι σε φέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου