1,5 lt φρέσκο γάλα, πλήρες
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
4 μεγάλα αυγά
1 κούπα ψιλό σιμιγδάλι
1 κούπα ζάχαρη
1 κ.σούπας βούτυρο
1 κ.σούπας εσάνς βανίλιας
Κανέλα και ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, το ζαχαρούχο, την ζάχαρη και το φρέσκο γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις γίνουν ένα, προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και κάθε φορά ανακατεύουμε πολύ καλά να ενσωματωθούν τα αυγά ένα ένα.
Κατόπιν προσθέτουμε το σιμιγδάλι και την βανίλια. Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην σβολιάσει η κρέμα. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει, την αποσύρουμε από το μάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου