2 πορτοκάλια ολόκληρα με τη φλούδα
3 αβγά
1 κούπα ζάχαρη
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει
180 γραμμ. βούτυρο = 3/4 κούπας, λιωμένο
και μια ορθογώνια φόρμα
3 αβγά
1 κούπα ζάχαρη
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει
180 γραμμ. βούτυρο = 3/4 κούπας, λιωμένο
και μια ορθογώνια φόρμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά κόβουμε σε κομμάτια τα πορτοκάλια και βγάζουμε τα κουκούτσια. Μετά τα πολτοποιούμε στο Μulti.
Στο μίξερ χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο – ν’ ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτουμε 1-1 τα τρία αβγά και χτυπάμε 1 λεπτό ακόμα. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2′.
Τέλος προσθέτουμε τον πολτό των πορτοκαλιών και ανακατεύουμε απαλά ή χτυπάμε στη χαμηλή ταχύτητα.
Στο μίξερ χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο – ν’ ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτουμε 1-1 τα τρία αβγά και χτυπάμε 1 λεπτό ακόμα. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2′.
Τέλος προσθέτουμε τον πολτό των πορτοκαλιών και ανακατεύουμε απαλά ή χτυπάμε στη χαμηλή ταχύτητα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου