Ζυμαρικά με σάλτσα από τυρί γκοργκοντζόλα

           ΥΛΙΚΑ 
450 γρ. ζυμαρικά
1 κουτ. σουπας ελαιόλαδο
2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο ραντίτσιο
1 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
220 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
1/8 κουτ. γλυκου τριμμένο μοσχοκάρυδο,αλάτι, πιπερι
          ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το ραντίτσιο για 5 λεπτά. Μεταφέρετε σε ένα μπολ και καλύψτε με μεμβράνη.
Ρίξτε την κρέμα γάλακτος στο ίδιο τηγάνι και αφήστε να 
πάρει μια βράση σε μεσαία θερμοκρασία για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέστε την γκοργκοντζόλα και αφήστε να λιώσει ανακατεύοντας για 2 λεπτά.
Γαρνίρετε με το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και προσθέστε το ραντίτσιο.
Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου