Καρυδόπιτα - Κέικ

          ΥΛΙΚΑ 
1 ποτήρι του νερού ελαφρύ λάδι
2 αυγά
2 μπέικιν
2 ποτήρια του νερού ζάχαρη
2 ποτήρια του νερού γάλα
Μισό κουταλάκι κανέλα
Μισό κουταλάκι γαρύφαλλο
1 ποτήρι του νερού σπασμένα καρύδια
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Όσο αλεύρι πάρει να γίνει ένας ωραίος χυλός)                 ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Σε μια λεκάνη χτυπάω τα αυγά, το λάδι, τη ζάχαρη, το γάλα, γαρύφαλλο, κανέλα, καρύδια, αλεύρι και μπέικιν.
Βάζω το μείγμα σε αποσπώμενη φόρμα.
Ψήνω στους 170 βαθμούς για 
40 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου