γεμιστές πιπεριές με τυριά

            ΥΛΙΚΑ 
3 κόκκινες πιπεριές 
3 κίτρινες πιπεριές 
3 πορτοκάλι πιπεριά 
200 γρ.φετα 
100 γρ.εμενταλ 
100 γρ.γκουντα 
1 κονσέρβα μανιτάρια 
2-3 αυγά 
βασιλικο, θυμάρι, αλάτι
ελαιολαδο 
          ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ζεματιζουμε τις πιπεριές σε βραστό νερό ώστε να μαλακώσουν (περίπου 5-10 λεπτα).
Σοταρουμε τα μανιτάρια με λίγο λάδι και αφήνουμε μέχρι να πιουν τα υγρά. 
Σε ένα δοχείο αναμιγνύουμε τα τυριά τριμμένα και προσθέτουμε λίγο πιοερι, το βασιλικό, και τα αυγά με τα μανιταρια. 
Σε πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε τις πιπεριές και αφού τις έχουμε ανοίξει τις γεμίζουμε με το μείγμα των τυριων. 
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι, ρίχνουμε ελαιόλαδο, από μια κουταλιά γεμάτη της σούπας στην κάθε πιπεριά και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 C.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου