Συνταγολόγιο
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Κρεατικα
Όσπρια
Ζυμαρικά
Θαλασσινα
Σαλάτες
Σάλτσες
Σνακ
Παγωτά/Γλυκά
Εποχιακά
Λαχανικά
Υγιεινή διατροφή
Σούπες
Πίτες/Ψωμια
Ποτά
κέικ με ταχίνι και βρώμη
ΥΛΙΚΑ
1 φαρίνα με πορτοκαλι
1 φλ. τσαγιού βρώμη
1 φλ.τσαγιου καλαμποκέλαιο
1/2 φλ.τσ. ταχίνι με πορτοκαλι
2 φλ.τσαγιου γάλα αμυγδάλου
2 φλ.τσαγιου ζάχαρη
1 κουτ. σούπας μπέικιν
Ξύσμα από δυο πορτοκάλια
1 σακουλάκι σταγόνες κουβερτούρας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την ζάχαρη με το καλαμποκέλαιο να λιώσει και στην συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταία
τις σταγόνες, που τις ανακατεύουμε μέσα στο
μείγμα, απαλά με το χέρι μας
Αδειάζουμε σε βουτυρωμενη και αλευρωμενη φόρμα το μείγμα, και ψήνουμε στους
175 βαθμούς αντιστάσεις
για 50 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου