Κέικ με ροδάκινο και μπανάνα χωρίς ζάχαρη ( υγιεινή διατροφή )

        ΥΛΙΚΑ 
2 αβγά
2 ώριμες μπανάνες λιωμένες
1/3 φλ.τσαγιου ελαιόλαδο
1+1/4 φλ.τσ.αλεύρι βρώμης
(150 γρ.)
1 φλ.τσ. αλεύρι αμυγδάλου 
(90 γρ.)
1 κ.γλυκού σόδα
1 κ. γλυκού baking powder
κανέλα
1 ροδάκινο  κομμένο σε καρέ    
         ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε μία λαδόκολλα σε μία μακρόστενη φόρμα για ψωμάκι (25 εκ.).
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και το λάδι. Ενσωματώνουμε τις λιωμένες μπανάνες και την κανέλα.
Προσθέτουμε τα στέρεα υλικά και τέλος τα κομματάκια ροδάκινο και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
Βάζουμε το μείγμα στην φόρμα.
Ψήνουμε για 45 με 50 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν το κόψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου