2 παντζάρια βρασμένα σε φέτες
100 γρ σπανάκι
100 γρ κατσίκισιο τυρί τριμμένο
1/2 κούπα κάσιους
1/4 κούπας κράνμπερις
1/4 κούπας ελαιόλαδο
1 κουτ.σουπας μέλι
2 κουτ.σ. χυμό λεμόνι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλένουμε το σπανάκι και το στραγγίζουμε. Βράζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε φέτες. Το ελαιόλαδο το χυμό λεμονιού και το μέλι τα ανακατεύουμε καλά μαζί να ομογενοποιηθουν καλά
Σε μία σαλατιέρα ρίχνουμε το σπανάκι και τα παντζάρια.
Μετά ρίχνουμε το τριμμένο τυρί. Συνεχίζουμε με τα κάσιους και τα κράνμπερις.
Στο τέλος ρίχνουμε το μείγμα λεμονιού και ανακατεύουμε. Καλή μάς όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου