1 μαρούλι ή μείγμα σαλάτας.
( μαρούλι ,ρόκα)
2 πορτοκάλια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κομμάτια
1 φλ.τσ. φιστίκια Αιγίνης
1 φλ.τσαγιου ρόδια
1/2 φλ.τσ. κατσικίσιο τυρί
( ή τυρί της αρεσκείας σας
Βινεγκρέτ
5 κουτ.σ χυμό πορτοκαλιού
( περίπου μισό πορτοκαλί)
4 κουτ.γλ. μέλι
3 1/2 κουτ.γλ. ξίδι
1 κουτ.σ. λάδι
1/2 κουτ.γλ. μουστάρδα
αλάτι,
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετήστε την πράσινη σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος ή σε μια πιατέλα.
Καθαρίζετε τα πορτοκάλια και μαζί με τα φιστίκια και τα ρόδια, τα προσθέτε πάνω στην πράσινη σαλάτα. Πασπαλίζετε με το κατσικίσιο τυρι.
Για τη βινεγκρέτ,
ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά μαζί, προσθέτοντας το πιπέρι και το αλάτι μέχρι το μείγμα να δέσει. Σερβίρετε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ στο κέντρο ή την περιχύνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου