Σπιτική λεμονάδα

       ΥΛΙΚΑ
500 ml χυμό λεμονιού σουρωμενο
500 γρ ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
       ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Βάζουμε το σιρόπι να βράσει ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. 
Μόλις πάρει βραση σταματάμε να ανακατεύουμε και βράζουμε για 2 λεπτά αφηνουμε να κρυώσει και να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. 
Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού σουρωμενο ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε το μπουκάλι. Τοποθετούμε στο ψυγείο έχει διάρκεια 2-3 μήνες αραιώνουμε στο ποτήρι ένα μέρος λεμονάδα δύο μέρη νερό ή ανθρακούχο νερό. 
καλή σας επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου