ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κουνουπίδι
250 γρ μπρόκολο
2 καρότα
1 πορτοκάλι
1/2 ρόδι
2 κουτ.σουπας μαύρη σταφίδα
2 κουτ.σουπας. κολοκυθόσπορο
αλάτι, πιπέρι
Για το μαρινάρισμα
1/4 φλ.τσαγιου ελαιόλαδο
1 πορτοκάλι (το χυμό του)
1/2 λεμόνι (το χυμό του)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Καθαρίζουμε και κόβουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι και τα ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Κόβουμε το πορτοκάλι και καθαρίζουμε τα φιλέτα.
Τα προσθέτουμε στο μπολ της σαλάτας.
Ψιλοκόβουμε το καρότο σε πολύ μικρά καρέ.
Προσθέτουμε τις σταφίδες, το ρόδι και τους σπόρους.
Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, τον χυμό πορτοκάλι και λεμόνι και ανακατεύουμε τα λαχανικά.
Προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Αφήνουμε την σαλάτα να μαριναριστεί στο ψυγείο, ανακατεύοντας τακτικά.
Τη σερβίρουμε δροσερή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου