ΥΛΙΚΑ
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πατάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
1/2 κιλό σπανάκι φρέσκο
2 κουτ.σουπας ελαιόλαδο
1 κουτ.σουπας αλεύρι
1 φλ.τσαγιου γάλα
αλάτι, πιπέρι
τριμμένη μοτσαρέλα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ζεσταίνεται το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι.
Μόλις ζεσταθεί πρόσθεσε το κρεμμύδι, την πατάτα και την πιπεριά. Ανακάτεψε για λίγο και πρόσθεσε το σπανάκι.
Ρίξε μέσα το γάλα, αλάτι πιπέρι και το αλεύρι. Ανακάτεψε, χαμήλωσε τη θερμοκρασία και σκέπασε το τηγάνι.
Κάθε λίγο άνοιγε το καπάκι για να βλέπεις τι γίνεται και να ανακατεύεις.
Δεν θέλουν πολύ ώρα τα λαχανικά να μαγειρευτούν.
Μετέφερέ τα σε ταψάκι και ρίξε από πάνω την τριμμένη μοτσαρέλα.
Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα και πάνω-κάτω για 15-20 λεπτά..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου