ΥΛΙΚΑ
Για τη σαλάτα
300 γρ. λάχανο λευκό λεπτοκομμένο
200 γρ λάχανο κόκκινο, λεπτοκομμένο
60 γρ. πιπεριές κόκκινες ζουλιεν
60 γρ. πιπεριές κίτρινες ζουλιεν
80 γρ. πράσινο μήλο ζουλιέν
100 γρ. καρότο ζουλιεν
φύλλα μαϊντανού
Για τη βινεγκρέτ μέλι- μουστάρδα
100 γρ. ηλιέλαιο
180 γρ. ελαιόλαδο
60 γρ. ξίδι λευκό, μπαλσάμικο
20 γρ. μουστάρδα
30 γρ. μουστάρδα με κόκκους
50 γρ. μέλι
50 γρ. νερό
αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά αφού τα ψιλοκόψετε σε μακρόστενα μπαστουνάκια( μέθοδος ζουλιέν).
Για τη βινεγκρέτ μέλι- μουστάρδα
Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο και το νερό στον κάδο του μπλέντερ. Ξεκινήστε το μπλέντερ και προσθέστε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο. Αν δείτε ότι η βινεγκρέτ πήζει πολύ αραιώστε με νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου